Taikuriviihteen alalla jo vuodesta 1963.
Al Dante
Taikuutta, illuusiota ja
stand up komiikkaa
Al Dante taikashow on erittäin laaja. Al Dante on esiintynyt mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa vuosikymmenien aikana ja näin hän on kehittänyt erilaisia ohjelmia, jotka soveltuvat erilaisiin tapahtumiin. Näin voidaan varmistaa aina parhain teho ohjelmalle. Kun kysymyksessä on esim. yrityksen asiakastilaisuus, sinne Al Dante tarjoaa kansainvälisen shown, joka uppoaa yleisöön  taatusti. Tai jos kysymys on huvipuistosta tai vaikkapa esityksestä koululaisille, sinne on oma erikoisohjema. Kansainväliselle yleisölle esitys voidaan suorittaa tarvittaessa kokonaan englanniksi.

Jos järjestät 50, 60, 70 vuotisjuhlat tai vastaavat, erikoisohjelma löytyy onpa kysymyksessä  usean sadan henkilön juhla tai kotipiirissä järjestettävä intiimi juhla.

Al Dante on suosittu esiintyjä mm. häätilaisuuksissa. Jos järjestät lapsillesi synttärijuhlat ja haluat ikimuistoisen  show'n tilaisuuteen, voit luottaa Al Danten kokemukseen hoitaa tilaisuus niin, että se muistetaan vielä vuosien jälkeen.

Mikä on luonteenomaista Al Danten ohjelmassa on komiikka ja huumori. Koko show on höystetty hyvällä huumorilla, joka tekee esityksestä erittäin viihdyttävä ja hauskan.

Tässä ohjelmassa ei ole pitkäveteisyyttä ja pelkkää mystiiikkaa, vai koko esitys on ammattimaista kansainvälistä viihdettä, joka uppoaa kaikenlaiseen yleisöön.

Mentaalimagikkaa
Katsojan syntymäajan yhteenlasku on muodostanut "maagisen luvun":  79. Al Danten täytettyä taikaneliön ruudut, jokaisesta vaakarivistä tulee 79. Myös jokaisesta pystyrivistä tulee 79. Yhteenlaskettaessa ruudut ristiin tulee jälleen katsojan "taikaluku" 79.
Neljästä neliöstä yhteenlaskettuna tulee jälleen 79. Samoin alaneliöistä, keskimmisistä neljästä neliöstä, jne. taulusta löytyy yli 20 tapaa laskea katsojan syntymäaikaan perustuva ihmeluku. Yksi mentaalimagiikan ihmeellisyyksiä.

Mentalismin suosio on lisääntynyt viime vuosien aikana. Al Dante on pitänyt ohjelmassa pari kolme hyvää mentaalitemppua jo vuosikymmeniä.

Nyt toivotaan usein nähtävän lisää ajatuksenlukutemppuja ym. mentaalitason numeroita. AL Dante voi tarvittaessa esittää vaikkapa ns. kokoillan mentaalishow´n. Hän suorittaa uskomattomia telepaattisia temppuja lukemalla katsojien ajatuksia.

Hän tekee lukuisia uskomattomia ennustusnumeroita, jossa hän arvaa katsojien valintoja etukäteen. Hän taivuttaa metalliesineitä ja joskus, jopa suoristaa taivutetun metalliesineen katsojien silmien alla. Hän kertoo henkilöiden nimiä ja tietoja joita vain ajatellaan jne jne. Monet tempuista ovat niin uskomattomia, että yleisö pitää niitä "yliluonnollisina".

Tilattaessa mainitse, jos haluat erityisesti mentaalimagiikkaa yleisöllesi. Mentaaliesitys voi olla osa Al Dante Show'a tai sen sisään lisätty osio, toivomuksesi mukaan.
Isoilla näyttämöillä tarvitaan näyttäviä temppuja. Jos kysymyksessä on esim. huvipuisto, jossa on iso näyttämö, on luonnollista, että ohjelmassa on mukana näyttäviä isoja numeroja. Al Dante voi suorittaa vaikkapa kuuluisan ihmisen ilmassa leijutuksen. Ja tämäkin kansainvälisellä tavalla. Avustaja otetaan yleisön joukosta, ja siitä huolitta henkilö leijuu ilmassa.
Yksi kaikkein vaativimmista mentaalitempuista on testi, jossa shakkilauta on numeroitu. Katsoja saa sanoa minkä tahansa aloitusruudun, josta ratsu lähtee kiertämään shakkilautaa. Se kierää koko taulun, niin että yhtään numeroa ei ole jäljellä ja kaikissa ruuduissa on käyty ja viimeinen siirto päättyy aloitusruutuun. Jos kaikki sujuu hyvin, lauta on kierretty alta viiden minuutin. Yksikin virhe tekee kokeen onnistumisen mahdottomaksi. Jokainen siirto on oltava oikea. Tempun vaikeustaso on vaihtoehtojen suhteen järisyttävä 1: 122 miljoonaan.
Tässä Al Dante on juuri ennustanut  katsoja luottokortin PIN-numeron oikein. Hän on kirjoittanut PIN-numeron liitutaululle, joka on ollut näyttämöllä ohjelman alusta saakka. Taulu on ollut selittäin ylesöön ja juuri käännetty näkyviin. Numerot täsmää katsojan PIN-numeron kanssa. (että katsojan oikea PIN-numero ei tule kaikkien tietoon, voidaan käyttää kuvitteelista PIN-numeroa, jonka katsoja
summittaisesti valitsee. Onnistuuko Al Dante arvaamaan numerosarjan? Tässä yksi uskomattomimpia mentaalinumeroita.

Illuusio eli isot näyttämötemput
Ohjelmat
Mentaalitemppu, joka jäljittelee "venäläistä rulettia".
Yhteen suurteho niittipyssyn ladataan niitit. Muut kolme ovat tyhjiä. Katsoja sekoittaa niittipyssyt. Avustaja ajattelee lukuja 1-4 mielessään ja taikurin pyynnöstä pysäyttää jonkin numeron kohdalla. Tällä niittipyssyllä ammutaan taikurin käteen. Jos kaikki menee oikein, viimeiseen pöydällä jäävään niittipyssy on se, jossa on niitit. Mentaalitemppu, joka oli mm. Amerikan talentissa erään mentaalitaikurin esityksessä.

Yksi hienoimmista Al Danten näyttämötempuista on se, kun hän taikoo esille isoja kukkakimppuja. Hieno päätösnumero isolle näyttämölle.

Tässä hieman viiteitä, mitä voi saada, kun tilaat tapahtumaasi Al  Danten kansainvälisen taikashow'n. Jos tilaisuuksissasi on ollut taikuriesityksiä ja et ole ollut vakuuttunut ohjelman ammattimaisuudesta, voit luottaa puolen vuosisadan kokemukseen showbusineksessa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa.

Ota yhteys ja mietitään sopivin ohjelmakokonaisuus tilaisuuteesi.
Yhteystiedot
Kolme tyhjää niittipyssyä ja yksi ladattu. Kolmella ammutaan Al Danten kämmeneen. Tässä yleisön joukosta valittu avustaja näyttää todella nauttivan tehtävästään. Onnistuuko Al Dante arvaamaan mikä on ladattu ja mikä on tyhjä niittipyssy?